skip to Main Content

Спортивне свято до Міжнародного дня захисту дітей у м. Хмельницькому

      Вже традиційно, за сприянням міського голови Олександра СИМЧИШИНА, з метою формування здорового способу життя та залучення учнівської молоді до регулярних занять фізичною культурою та спортом  проводяться  різноманітні спортивні заходи до Міжнародного дня захисту дітей у м. Хмельницькому.

    01 червня 2021року  на спортивному комплексі «Поділля» управлінням молоді та спорту Хмельницької міської ради спільно з міським Центром по роботі з дітьми та підлітками за місцем проживання проведено Спортивне свято приуроченого Міжнародному Дню захисту дітей.

     У Спортивному святі брали участь учні молодших класів навчально-виховного об’єднання № 5, вихованці дитячо-юнацьких спортивних шкіл, які представляли заклади загальної середньої освіти м. Хмельницького.

      На спортивному заході були проведені спортивні руханки з різними елементами видів спорту, цікаві спортивні локації та естафети.

       Серед присутніх на святі були Сергій РЕМЕЗ –  начальник управління молоді та спорту Хмельницької міської ради, Сергій СНІЦЕР – начальник Хмельницького обласного  відділення (філії) Комітету з  фізичного  виховання та спорту Міністерства освіти і науки України,  Олексій ЯНЧУК – директор Міського Центру по роботі з дітьми та підлітками за місцем проживання, тренери-викладачі, вчителі, батьки, вихованці.