skip to Main Content

У закладах освіти та культури Закупненської селищної ради 5 червня проведено заходи в рамках Міжнародного дня ООН «Всесвітній день довкілля»

З метою залучення  молоді та педагогічних працівників до екологічних активностей у закладах освіти та культури Закупненської селищної ради (начальник відділу – Оксана ЦАРУК) 5 червня  проведено заходи в рамках Міжнародного дня ООН «Всесвітній день довкілля».

До участі було залучено колективи усіх закладів освіти (11), працівників сільських будинків культури (8), бібліотекарів (7).

Схвальні відгуки отримали:

перегляд мультфільму «Збережімо землю»; створення відео презентації  «Будь другом природи»; створення колажу «З любов’ю до природи»; екологічний урок на тему «Неси добро у світ природи»; екологічна  акція «Посади квітку»; екологічно-інформаційні хвилинки «Збережемо нашу землю» ; майстер-клас «Перетворимо відходи в мистецтво»; виставки у бібліотеках  «Світ великий, світ цікавий»;

« Екологічний квест «Країна Еколандія»»; «Квест-гра «Різноманітність рослин»;  інтегрований урок «Несанкційні смітники»; створено стенд «Як довго розкладається сміття?»;  школярі  взяли участь в акції “Наше довкілля – відповідальність кожного ” – прибрали  території відпочинку   місцевих  товтр. Найбільш масовим заходом  стала акція «Розквітай мій краю» – озеленення територій ЗЗСО, ЗДО, прилеглих територій до БК, бібліотек, центральних вулиць сіл і селища.

У закладах проведено 25 бесід з даної тематики, 5 конкурсів малюнків,  переглянуто відеоролики і проведено їх обговорення серед учнів 7-11 класів у 3 закладах освіти. Загалом у заходах взяли участь 590 учнів.

Проведені заходи висвітлено на сайтах   та на сторінках у  Facebook.