skip to Main Content

Відзначення Всесвітнього дня довкілля у Хмельницькому нвк № 2

Захід Опис
1. Інформаційна хвилинка «Хто володіє інформацією-той володіє світом!» Проінформувати учасників освітнього процесу про заходи до Всесвітнього дня охорони навколишнього середовища
2. Екологічна «Лінія життя» Формувати різностороннє уявлення про світ птахів, тварин, рослин; вчитися правильно використовувати багатства Землі, думати не тільки про сьогоднішній день, а й про завтрашній. Забезпечити цілісність сприйняття оточуючої дійсності .
3.         4. Екологічна гра-вікторина «Юні біологи»         Екологічна гра-вікторина ” Природа рідного краю” З метою розширення знать про зоологію , пригадати на дізнатись нову інформацію зі світу зоології та біології, а також привернути увагу учнів до екологічних проблем України . Формувати різностороннє уявлення про світ птахів, тварин, рослин; розвивати позитивно-емоційне ставлення до природи рідного краю , бережливе ставлення до всього сущого на Землі
5.   Екологічна гра-квест “Будь природі другом!»     Квест проведений для учнів 6-х класів з метою повторення матеріалу, вивченого на уроках біології протягом року, а також для усвідомлення важливості збереження довкілля. Акцентування уваги на проблемах забруднення навколишнього природного середовища.
6. Виставка малюнків «Природа очима дітей» З метою  розширення знань про природу, привернути увагу учнів до екологічних проблеми, між учнями 5-х класів провели конкурс малюнку «Природа очима дітей»

Директор Хмельницького НВК № 2 – Інна МІГУНОВА.