skip to Main Content

Проведення «Екологічного модуля» у Новодунаєвецькій селищній ТГ, з нагоди щорічного відзначення 5 червня Міжнародного дня ООН «Всесвітній день довкілля»

Щороку в червні  відзначається Всесвітній День Довкілля. В багатьох країнах світу ця подія підсилює політичну та громадську увагу до навколишнього середовища, активізує діяльність в захист довкілля.

Всесвітній День Довкілля був заснований Генеральною Асамблею ООН в 1972 році в день відкриття Стокгольмської конференції «Людське середовище». Інша резолюція прийнята Генеральною Асамблеєю в той же день привела до утворення ЮНЕП – екологічної програми ООН.

Учнівські та вчительські колективи підпорядкованих ЗЗСО Новодунаєвецької селищної ради Хмельницької області долучилися до проведення Всесвітнього дня довкілля. З учнями шкіл проведено екскурсії до місцевих парків, в поля, де діти вивчали видовий склад рослин. Учні та вчителі висаджували дерева, кущі, прибирали парки, території навколо шкіл, висіювали квіти, пересаджували багаторічні квіти. В класах класоводами та класними керівниками проведено бесіди про проблему захисту навколишнього середовища.

 Начальник відділу освіти – Оксана СТРЕЛЬСЬКА.