skip to Main Content

У закладах загальної середньої освіти Меджибізької ТГ пройшов місячник охорони навколишнього середовища та благоустрою

У закладах загальної середньої освіти  Меджибізької ТГ  пройшов місячник охорони навколишнього середовища та благоустрою.

Мета проведення Дня довкілля: привернути увагу  шкільної громади до екологічних проблем;  підвищити інтерес до бережливого ставлення до довкілля, зберегти та примножити природну спадщину, формувати екологічну свідомість та патріотизм, прагнути берегти рідну природу і країну.

         Заклади  взяли активну участь у проведенні толоки з благоустрою території сіл, під час  якої  прибиралися вулиці,  провели побілку стовбурів дерев та бордюрів, обкопали дерева на шкільних ділянках, провели обрізку дерев та кущів,впорядкували пам’ятники загиблим воїнам.

​         Було організовано конкурс малюнків та фотографій «Збережи природу землі».

В освітніх закладах  пройшли бесіди з екологічних знань.Усі класи взяли активну участь в акції «Квітни, рідна школо!» (посадили та посіяли  квіти на шкільних квітниках) «Посади дерево»(висадили кущі та фруктові дерева).

          Тепер біля шкіл гарно квітнуть весняні квіти, радує око прибране шкільне подвір’я.

Ми впевнені, що такі вчинки дітей є закликом до всіх жителів села — зробити наше село квітучим, зеленим, привабливим, щоб наступним поколінням було чим пишатися. Щоб наш край було не тільки за що любити, а й цінувати.

Начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури і туризму – Катерина ГЛЯДЧЕНКО.