skip to Main Content

Олімпійський урок, Олімпійський тиждень в закладах загальної середньої освіти Жванецької сільської ради

У закладах загальної середньої освіти Жванецької сільської ради (секретар сільської ради – Наталія КАЛІНІНА) в програмі Олімпійського уроку та Олімпійського тижня проводилися різноманітні фізкультурно-оздоровчі та спортивно-масові заходи:

  • у Жванецькому ліцеї: змагання з волейболу, “Ми – маленькі олімпійці”. За звання переможців змагалися учні 9-11 класів Жванецького ліцею, Слобідсько-Рихтівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, Сокільського ліцею імені С.М.Кротіка. Змагання проходили по круговій системі. В результаті перемогли: команда «Сокіл» (хлопці Сокільського ліцею імені С.М.Кротіка) – І місце, команда «Сокіл» (дівчата Сокільського ліцею імені С.М.Кротіка) – І місце. Проведено відкритий урок “Що таке спорт?”.
  • у Сокільському ліцеї імені С.М.Кротіка проводився захід «Вперед до Олімпу!» – учні старших класів прийняли активну участь у спортивних змаганнях. Це були – турніри з волейболу, футболу, екскурсії.
  • у Слобідсько-Рихтівській ЗОШ І-ІІІ ступенів, проведено захід «Ми – олімпійці».
  • у Рудській гімназії проводився фізкультурно-оздоровчий захід «Грай з нами!». В рамках проведення Олімпійського тижня були проведені спортивні естафети для дітей гімназії.
  • у Ластовецькій гімназії фізкультурно-оздоровчий захід «Ми – спортсмени» – в учнів початкових класів був цікавий день. Вони приймали участь у Олімпійських іграх . Було весело, цікаво, захоплююче!
  • у Завалецькій ЗОШ І-ІІІ ступенів – фізкультурно-оздоровчий захід «Баскетбол – це добре».

У фізкультурно-оздоровчих заходах взяли участь 286 учнів громади.