skip to Main Content

Олімпійські уроки та Олімпійський тиждень проводилися у Кам’янець-Подільському національному університеті імені Івана Огієнка

З 09 по 29 вересня 2021 року у Кам’янець-Подільському національному університеті імені Івана Огієнка (ректор – Сергій КОПИЛОВ) організовані та проведені Олімпійські уроки для здобувачів закладів загальної середньої освіти та студентів університету.

  • 09 вересня 2021 року проведено Олімпійський урок з учнями Кам’янець-Подільського навчально-виховного комплексу № 9 за участю Л.ГУРМАНА, ЗТУ та чемпіонки світу і Європи, МСУМК А. АНТОНЮК.
  • 16 вересня – Олімпійський урок у Кам’янець-Подільському навчально-виховному комплексі № 13 за участю Л.ГУРМАНА, ЗТУ; О.ВЕРГУША, викладача кафедри легкої атлетики з методикою викладання університету; чемпіонки світу і Європи, МСУМК А. АНТОНЮК; учасниці чемпіонату Європи О. ЧЕРНУХИ.
  • 18 вересня – Олімпійський урок у Кам’янець-Подільському ліцеї № 18 – за участю викладачів Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка І. РАЙТАРОВСЬКОЇ та М. ЗУБАЛЬ; чемпіонки світу і Європи, МСУМК А. АНТОНЮК.
  • 29 вересня 2021 року – Олімпійський урок у коледжі Подільського державного аграрно-технічного університету – за участю бронзового призера чемпіонату світу, КМСУ В.АНТОНЮКА; чемпіонки світу і Європи, МСУМК А. АНТОНЮК.

Проведені виховні години про історію Олімпійських ігор та про Олімпійські ігри сучасності. Всього взяли участь 317 осіб.

15 вересня 2021 року зі студентами І курсу факультету фізичної культури проведено Олімпійський урок. У виховному заході брали участь В.ЛІЩУК, ЗТУ; В.ВОРОНЕЦЬКИЙ, ЗТУ; А. АТАМАНЮК, учасник чемпіонату Європи з легкої атлетики.