skip to Main Content

Олімпійський тиждень в закладах освіти Антонінської ТГ

В рамках проведення Олімпійського уроку, Олімпійського тижня в закладах загальної середньої освіти та в ДЮСШ Антонінської ТГ проводилися виховні та фізкультурно-оздоровчі заходи: Відкритий урок з футболу в Антонінській ДЮСШ та урок “Згадати все про олімпійців» в Кременчуківському ліцеї.

Олімпійський урок (теоретичний): «Стежкою до Олімпійських нагород» в Терешківському ліцеї. Урок з елементами відео на тему:«30 років Незалежності України – 30 перемог українського спорту» в Севрюківській ЗОШ І-ІІІ ступенів. Олімпійський урок в Корчівській ЗОШ І-ІІІ ступенів.

В програмі проведення Олімпійського тижня: Малі олімпійські ігри в Кременчуківському ліцеї. Олімпійські естафети – в Великоорлинській гімназії, Олімпійський урок (практичний): «Стежкою до Олімпійських нагород» – в Терешківському ліцеї, «Олімпійська звитяга» – в Терешківському ліцеї.
Загальношкільна лінійка: «Олімпійський рік», Веселі старти: «Ми маленькі олімпійці», спортивне свято «Ми майбутні олімпійці», спортивні естафети – в Антонінському ліцеї,
“Веселі старти” – в Севрюківському ліцеї, змагання з волейболу, настільного тенісу, «Олімпійські Ігри. Сходинки історії» , станційна гра «Ми за здоровий спосіб життя», змагання з баскетболу 3*3 , шахів, шашок, міні-футболу – у Корчівській ЗОШ І-ІІІ ступенів.

Начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури і туризму – Наталія КУЯН.