skip to Main Content

Марина Бех-Романчук друга на «Діамантовій лізі»

13 травня 2022 року на першому етапі «Діамантової ліги-2022» в Досі (Катар) виступила єдина представниця України – Марина Бех-Романчук. Хмельничанка увійшла до першої трійки у змаганнях в потрійному стрибку з результатом 14,73 м. Далі стрибнула лише ямайчанка Шанейка Ріккеттс (14,82 м), особистий рекорд котрої 14,98 м. Третє місце посіла домініканка Ті Лефонд (з результатом 14,46 м), яка стала кращою серед інших чотирьох гідних суперниць, що також подолали в цей день рубіж у 14,40 м.

Марина не вперше виступала на турнірах «Діамантової ліги». Але змагання у Досі для неї все одно можна назвати дебютним. Адже раніше вона змагалася лише в стрибках у довжину, а тепер же в іншій дисципліні – потрійному стрибку.
Нагадаємо, Марина Бех-Романчук вперше на міжнародній арені змагалася в потрійному стрибку 20 березня цього року на чемпіонаті світу в приміщенні. У заключній спробі хмельничанка з результатом 14,74 м стала срібною призеркою у потрійному стрибку.
Вітаємо Марину та її наставника Вадима Крушинського з успішним цьогорічним експериментом та очікуємо від них подальших сюрпризів у двох стрибкових видах.