skip to Main Content

Успішні виступи вихованців Кам’янець-Подільської ДЮСШ № 2 у відкритій першості Дунаєвецької ДЮСШ з футболу

01 червня 2022 року в місті Дунаївці відбулася відкрита першість Дунаєвецької ДЮСШ з футболу серед юнаків 2009-2010 р.н. до Дня захисту дітей.
В змаганнях взяли участь 8 команд: чотири команди з міста Хмельницького: ДЮСШ № 3 “Новатор – 1”, “Новатор – 2”, “Амор”, “Агоробізнес” Волочиськ, ДЮСШ м. Дунаївці та дві команди з міста Кам’янця-Подільської ДЮСШ № 2 “Сортлідер” та “Юніор”.
Команди були поділені на дві групи по 4 команди. “Спортлідер” ДЮСШ № 2 в першій зустрічі переміг “Агробізнес” Волочиськ, з рахунком 4:0, зіграв в нічию 1:1 з “Новатор – 1” м. Хмельницький і в заключній зустрічі в групі переміг ДЮСШ – 3 м. Хмельницький, з рахунком 2:1. “Спортлідер” набравши 7 очок зайняв перше місце у групі, тим самим вийшов у фінал турніру де зустрівся з господарями ДЮСШ м. Дунаївці. Фінальна зустріч для кам’яничан складалась невдало, “Спортлідер” вже на 7 хвилині зустрічі програвав, 0:2, перший тайм команда програла, з рахунком 1:3, гравці команди знайшли в себе сили зрівняти рахунок зустрічі в другому таймі, закінчивши гру з рахунком 3:3, голи за “Спортлідер” забивали: 2 – Кукурудза Артем, 1 – Гнідко Володимир. За регламентом змагань все вирішили пенальті “Спортлідер” переміг, з рахунком 5:4, відзначився Бродюк Максим, відбивши останній 11 метровий.
Кращим гравцем турніру був визнаний захисник команди “Спортлідер” Бродюк Артем, кращим бомбардиром став Кукурудза Артем.
Підготував гравців команди “Спортлідер” тренер-викладач ДЮСШ №2 Сергій ГОРЕНКО, гравці і тренер були нагороджені медалями та кубком.
Команда “Юніор” ДЮСШ №2 зайняла 5 місце, підготував гравців тренер-викладач ДЮСШ № 2 В’ячеслав ЦИМБАЛІСТИЙ.