skip to Main Content

Хмельницький університет управління та права імені Леоніда Юзькова відзначив 30-річчя з дня свого заснування

     21 вересня 2022 року Хмельницький університет управління та права імені Леоніда Юзькова відзначав 30-річчя з дня свого заснування (ректор університету – Олег ОМЕЛЬЧУК).

      Офіційні урочистості відбулися об 13:00 год в актовій залі першого корпусу Університету.

     За 30 років університет зміг вирости з філії Одеського відкритого університету до сучасного закладу вищої освіти. Сьогодні Хмельницький університет управління та права імені Леоніда Юзькова – це одним із найпрестижніших вишів свого спрямування на заході України.

     За час своєї діяльності університет випустив сотні видатних політичних та громадських діячів, якими може пишатися, серед них Руслан Стефанчук –  Голова Верховної Ради України та Сергій Гамалій – голова Хмельницької обласної військової адміністрації, який був присутнім на святі.

      Особисто привітати та подякувати викладачам за плідну працю приїхав  Міністр освіти Сергій Шкарлет.

      Серед присутніх на урочистому заході були  працівники Хмельницького обласного відділення (філії) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України (начальник Сергій Сніцер). Начальником відділу Тетяною Бойко нагороджено відзнаками обласного відділення (філії) працівників університету:

Почесною грамотою нагороджено:

  • Олега ОМЕЛЬЧУКА, ректора Хмельницького Університету Управління та Права імені Леоніда Юзькова – за багаторічну, сумлінну і плідну співпрацю, вагомий внесок   у  розвиток   фізичного виховання і спорту серед студентської молоді та з нагоди 30-річчя університету;
  • Сергія ЛОЗІНСЬКОГО, старшого викладача кафедри філософії, соціально-гуманітарних наук та фізичного виховання Хмельницького Університету Управління та Права імені Леоніда Юзькова – за багаторічну, сумлінну і плідну співпрацю, вагомий внесок   у  розвиток   фізичного виховання і спорту серед студентської молоді та з нагоди 30-річчя університету.

Грамотою нагороджено:

  • Олександра СІРОГО, старшого викладача кафедри філософії, соціально-гуманітарних наук та фізичного виховання Хмельницького Університету Управління та Права імені Леоніда Юзькова – за багаторічну, сумлінну і плідну співпрацю, вагомий внесок   у  розвиток   фізичного виховання і спорту серед студентської молоді та з нагоди 30-річчя університету.

     Хмельницьким обласним відділенням (філією) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України оголошено Подяку:

Тетяні ТЕРЕЩЕНКО, декану факультету управління та економіки Хмельницького Університету Управління та Права імені Леоніда Юзькова – за багаторічну, сумлінну і плідну співпрацю, вагомий внесок   у  розвиток   фізичного виховання і спорту серед студентської молоді та з нагоди 30-річчя університету.