skip to Main Content

«Олімпійський урок» до Міжнародного дня студентського спорту в Хмельницькому університеті економіки і підприємництва

       Регіональний олімпійський осередок організував спортивно-пізнавальний захід для студентів та викладачів Хмельницького університету економіки і підлриємництва до Міжнародного дня студентського спорту.           

       В гості до  навчального закладу завітав перший заступник голови відділення  Національного олімпійського комітету в Хмельницькій області. Досвідчений краєзнавець подільського спорту в актовій залі провів для понад 100 студентів  цікавий пізнавальний захід, під час якого розповів про олімпійський рух, акцентувавши увагу на вітчизняних атлетах, виступах  олімпійців  Хмельниччини на престижних міжнародних форумах, в тому числі Всесвітніх універсіадах.


     В ході лекції згадав про найвагоміші  досягнення титулованих студентів-олімпійців вищих навчальних закладів області, зокрема веслувальників   Сергія Нагорного, Дмитра Янчука, фехтувальниць Ольги Жовнір, Галини Пундик  та Аліни Комащук, важкоатлета Тимура Таймазова, про сквер студентам-олімпійцям Хмельницького національного університету на вулиці Інститутській, естафету олімпійського вогню шляхами і орієнтирними пунктами  області напередодні Ігор ХХІІ Олімпіади, надав  поради щодо ведення здорового способу життя.                                       

      Присутні мали змогу ознайомитись з деякими олімпійськими символами, долучитись до імпровізованої естафети олімпійського вогню з запаленим смолоскипом,переглянули відеоролик «Спортивне життя студентів УЕП».

     Найактивніші учасники Олімпійського уроку отримали подарунки. А щоб згадка про цю зустріч залишилась на довше, усі присутні зробили спільне фото.

За інформацією першого заступника голови Відділення НОК України у Хмельницькій області Віктора ФЛЕНТІНА