skip to Main Content

Відзначення Дня працівників освіти у закладах освіти Заслучненської сільської ради

02 вересня у закладах освіти Заслучненської сільської ради (заступник сільського голови, начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту – Володимир Снігур) було проведено фізкультурно-оздоровчі заходи до Дня працівників освіти, в яких взяли участь учні 1-11 класів та діти дошкільного віку. Різними видами спортивно-масових заходів було охоплено 323 здобувачі освіти та 62 вихованці ЗДО.

 Протягом дня, за присутності медичних сестер та з врахуванням можливостей та побажань учнів, проводилися міні турнір з волейболу серед учнів 9-11 класів та спортивні змагання серед учнів 5-8 класів. Для учнів початкової школи проведено майстер-клас із спортивної аеробіки. Вихованці ЗДО демонстрували свої вміння користуватися спортивним спорядженням.

У Котюржинецькій гімназії, навчання в якій організовано з використанням дистанційних технологій, учні презентували свої вміння виконувати гімнастичні вправи в домашніх умовах.

 Усі фізкультурно-оздоровчі заходи пройшли з дотриманням усіх засобів безпеки під час введення військового стану на території України та санітарно-протиепідемічних заходів.