skip to Main Content

Хмельницьку область у фінальних змаганнях IV Всеукраїнського спортивно-масового заходу серед школярів «Cool Games» представляють учні закладів загальної середньої освіти м. Хмельницького

        16 листопада 2022 року у смт. Винники, Львівської області розпочалися фінальні змагання IV Всеукраїнського спортивно-масового заходу серед школярів «Cool Games».

     У цей непростий для нашої країни час підтримуємо наших захисників та  захисниць – цього річ у змаганнях беруть участь діти наших Збройних сил України, які будуть грати у «Cool Games», змагатися в унікальних естафетах, що не потребують спеціальної фізичної підготовки, але дозволять учасникам проявити і вдосконалити витримку, швидкісні якості, координацію та взаємодію у команді.

     У фіналі братимуть участь 250 учнів із 25 регіонів України.

     Серед учасників фінальних змагань – збірна команда Хмельницької області – учні навчально-виховного комплексу № 2 м. Хмельницького (директор – Інна МІГУНОВА, заступник директора з виховної роботи – Тетяна ГАВРИЛЮК ) та технологічного багатопрофільного ліцею з загальноосвітніми класами м. Хмельницького імені Артема Мазура (директор – Олена КЕНЦ, вчитель фізичної культури – Олександр НАЩУБСЬКИЙ).