skip to Main Content

Хмельницькі борці відзначилися на юнацькому чемпіонаті України U15

     З 09 по 13 листопада  2022 року у місті Збаражі Тернопільської області на чемпіонаті України з  боротьби вільної серед юнаків та дівчат 2007-2008 р.н. (U15) брали участь  майже 600 спортсменів з 22 областей України та міста Києва.

     За підсумками змагань сім представників збірної команди  Хмельниччини   підіймались на п’єдестал пошани, отримавши 1 золоту, 2 срібних та 4 бронзових нагороди.  

      Повний комплект медалей здобули борці з Хмельницького обласного центру фізичного виховання учнівської молоді: «золото» за Андрієм Криськевичем (в.к. до 100 кг), «срібло» дісталося Кирилу Нагірному (в.к. до 38 кг), а серед дівчат з  «бронзою» додому  повернулася Олександра Карбовська (в.к. до 46 кг).

      Крім цього, призові місця посіли: 2 місце – Віталіна Нетичай (в.к. до 58 кг), 3 місце – Анастасія Бедрак (в.к. до 50 кг), Мирослава Габаль (в.к. до 58 кг)  та Владислав Цвігун (в.к. до 85 кг). Усі з Хмельницького спортивного ліцею.

     В командному заліку наші дівчата опинилися на 5 місці, а юнаки 6-ми завершили виступи на чемпіонаті, який слід вважати успішним для подолян.

     До змагань юних спортсменів готували тренери-викладачі: Віктор Власов, Микола Тарадай, Сергій Бланарь, Юрій Дячок, Леонід Пилипчук та Валентин Личак.

      Вітаємо юних спортсменів та тренерів з вагомими здобутками,  бажаємо подальшого підвищення майстерності у наступних вікових групах.

    За інформацією заступника голови Відділення НОК України у Хмельницькій області Віктора ФЛЕНТІНА.