skip to Main Content

ДЯКУЄМО за підготовку та успішну участь команди Хмельницької області у фінальних змаганнях IV Всеукраїнського фізкультурно-оздоровчого заходу серед учнів «Сool Games» – ІІІ дивізіон

    Згідно Календарного  плану фізкультурно-оздоровчих  та спортивних заходів Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 28.12.2021 № 1448, Регламенту № 52 з 16 по 20 листопада 2022 року у смт. Винники, Львівської області проводився IV Всеукраїнський фізкультурно-оздоровчий захід серед учнів «Сool Games» – ІІІ дивізіон (фінал).

     Хмельницьку область у фінальних змаганнях, на високому рівні,  представляла команда, сформована із учнів закладів загальної середньої освіти м. Хмельницького:

– навчально-виховного комплексу № 2 м. Хмельницького (директор – Інна МІГУНОВА, заступник директора з виховної роботи – Тетяна ГАВРИЛЮК):

                        – Владислав  БІЛИК;        

                        – Ілля ШЕВЦОВ;

                        – Мирослав ТІТОРЧУК;

                        – Маргарита  ЛУЧКО;

                        – Микола ОМЕЛЬЧЕНКО;

– технологічного багатопрофільного ліцею з загальноосвітніми класами м.Хмельницького імені Артема Мазура (директор – Олена КЕНЦ, вчитель фізичної культури – Олександр НАЩУБСЬКИЙ):

                        – Дар`я  ЛІЩИШИНА;

                        – Олеся ЛУК’ЯНЕНКО;

                        – Єгор АЧКАСОВ;

                        – Софія МУРАВА;

                        – Аліна  КІРІЛКОВА.

Керівник команди Хмельницької області – Сергій СНІЦЕР, начальник Хмельницького обласного відділення (філії) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України.

     У складі  суддівської колегії фінальних змагань від Хмельницької області – старший суддя Віталій ШКАРПЕТА, вчитель фізичної культури Хмельницького колегіуму імені В. Козубняка.

     За впровадження інноваційних підходів до проведення уроків з фізичної культури в закладах загальної середньої освіти м. Хмельницького, збільшення рухової активності, залучення до систематичних занять фізичною культурою, подальшої популяризації здорового способу життя серед учнів та підтримки захисників України, за плідну співпрацю, професіоналізм, допомогу у формуванні та підготовці збірної команди області для участі у фінальних змаганнях  IV Всеукраїнського фізкультурно-оздоровчого заходу серед учнів «Сool Games» – ІІІ дивізіон дозвольте оголосити ПОДЯКУ:

  • Ользі КШАНОВСЬКІЙ – в.о. директора Департаменту освіти та науки Хмельницької міської ради;  
  • Едуарду ПОГОРЖЕЛЬСЬКОМУ – головному спеціалісту відділу позашкільної освіти та виховної роботи Департаменту освіти та науки Хмельницької міської ради.

   За сприяння впровадженню інноваційних підходів до проведення уроків з фізичної культури в закладах загальної середньої освіти м. Хмельницького, збільшення рухової активності, залучення до систематичних занять фізичною культурою, подальшої популяризації здорового способу життя серед учнів та підтримки захисників України, за плідну співпрацю, професіоналізм, допомогу у формуванні та підготовку на високому рівні збірної команди для участі у фінальних змаганнях  IV Всеукраїнського фізкультурно-оздоровчого заходу серед учнів «Сool Games» – ІІІ дивізіон дозвольте оголосити ПОДЯКУ:

  • Сергію РЕМЕЗУ, начальнику управління молоді та спорту Хмельницької міської ради.

За впровадження інноваційних підходів до проведення уроків з фізичної культури в закладах загальної середньої освіти м. Хмельницького, збільшення рухової активності, залучення до систематичних занять фізичною культурою, подальшої популяризації здорового способу життя серед учнів та підтримки захисників України, за плідну співпрацю, професіоналізм, допомогу у формуванні збірної команди області для участі у фінальних змаганнях  IV Всеукраїнського фізкультурно-оздоровчого заходу серед учнів «Сool Games» – ІІІ дивізіон дозвольте оголосити ПОДЯКУ:

  • Інні МІГУНОВІЙ, директору навчально-виховного комплексу № 2 м.Хмельницького;
  • Тетяні ГАВРИЛЮК, заступнику директора з виховної роботи;
  • учням, учасникам змагань:

                                                 – Владиславу  БІЛИКУ;        

                                                 – Іллі ШЕВЦОВУ;

                                                 – Мирославу ТІТОРЧУКУ;

                                                 – Маргариті  ЛУЧКО;

                                                 – Миколі ОМЕЛЬЧЕНКУ.

     За впровадження інноваційних підходів до проведення уроків з фізичної культури в закладах загальної середньої освіти м. Хмельницького, збільшення рухової активності, залучення до систематичних занять фізичною культурою, подальшої популяризації здорового способу життя серед учнів та підтримки захисників України, за плідну співпрацю, професіоналізм, допомогу у формуванні збірної команди області для участі у фінальних змаганнях  IV Всеукраїнського фізкультурно-оздоровчого заходу серед учнів «Сool Games» – ІІІ дивізіон дозвольте оголосити ПОДЯКУ:

     

  • Олені КЕНЦ, директору технологічного багатопрофільного ліцею з загальноосвітніми класами м. Хмельницького імені Артема Мазура;
  • Олександру  НАЩУБСЬКОМУ, вчителю фізичного виховання та учням, учасникам змагань:
  • Дар’`ї  ЛІЩИШИНІ;
  • Олесі ЛУК’ЯНЕНКО;
  • Єгору АЧКАСОВУ;
  • Софії  МУРАВІ;
  • Аліні  КІРІЛКОВІ.

За впровадження інноваційних підходів до проведення уроків з фізичної культури в закладах загальної середньої освіти м. Хмельницького, збільшення рухової активності, залучення до систематичних занять фізичною культурою, подальшої популяризації здорового способу життя серед учнів та підтримки захисників України, за плідну співпрацю та професійне суддівство у складі суддівської колегії фінальних змагань IV Всеукраїнського фізкультурно-оздоровчого заходу серед учнів «Сool Games» – ІІІ дивізіон  дозвольте оголосити ПОДЯКУ:

  • Віталію ШКАРПЕТІ, вчителю фізичної культури Хмельницького колегіуму імені Володимира Козубняка.

Висловлюємо Подяку всім організаторам та учасникам IV Всеукраїнського фізкультурно-оздоровчого заходу серед учнів «Сool Games» за незабутні враження від найспортивнішої шкільної події року, яка відбулася у Львівській області на території комплексу Emily Resort.

Фінальні змагання “Cool Games-2022” відбулися на найвищому рівні!