skip to Main Content

Перемога і особисті рекорди подолян на Кубку України

        07 лютого 2023 року в манежі Київської міської школи вищої спортивної майстерності за участю 263 спортсменів, в тому числі трьох представників Хмельниччини, проведено Кубок України з легкої атлетики в приміщенні. Всі подоляни спромоглися покращити власні досягнення в тих дисциплінах, що спеціалізються .

      Так, 18-річна Олександра Чернуха перевірила свою майстерність у двох видах: cпочатку здобула першість у потрійному стрибку 12,98 м, а вже через кілька годин результат 5,68 м у заключній 6-й спробі вивів її на 3 місце в стрибках у довжину.

        Спортсменка входить до основного складу збірної команди України і має можливість в цьому році перебувати  на навчально-тренувальних зборах в манежі КШВСМ разом зі своїм  наставником Олегом Вергушем, який вважає, що вже найближчим часом Олександра продемонструє більш далекі стрибки, реалізуючи свій потенціал.                       

        20-річна Ірина Шершал, вихованка Олега Миколайовича, шостою завершила біг на біг 800 м (2 хв 16,34 сек). Всі вони з Кам’янця-Подільського. 

       24-й річний хмельничанин Ігор Керод, який тренується самостійно і лише другий сезон виступає на легкоатлетичних змаганнях, у попередньому забігу на 60 м вперше подолав 7-секундний рубіж (6,97 сек), а у фіналі з результатом 7,05 сек  посів 8 місце серед найшвидших вітчизняних спринтерів.

      17-19 лютого вітчизняні легкоатлети  стартуватимуть у цьому ж манежі  на чемпіонаті України в приміщені, після якого буде сформована команда на чемпіонат Європи в приміщенні (2-5 березня, Стамбул, Туреччина).

        За інформацією першого заступника голови відділення НОК України у Хмельницькій області Віктора Флентіна.