skip to Main Content

Проведення заходів до відзначення Дня охорони праці у 2023 році у Жванецькій сільській раді

28 квітня на території Жванецької сільської ради було проведено заходи до Дня охорони праці, до яких долучилися усі п’ять закладів ЗЗСО (заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради – Анастасія ЯРОВА) .

Зокрема, у Жванецькому ліцеї проведено ряд заходів з питань охорони праці: творчі конкурси для учнів 7-11 класів – на найкращий слоган, для учнів 1-6 класів – на найкращий малюнок; вікторину для учнів початкових класів на тему «Бережи своє здоров’я»; практичне заняття «Допоможи другу» для учнів 8-11-х класів на знання правил надання першої допомоги при нещасному випадку; тренінг для педагогічного колективу «Будь здоровим, учителю»; тематичну годину «Дзвони Чорнобиля», присвячену Чорнобильській трагедії; виховні години в 1-11 класах «28 квітня – всесвітній день охорони праці».

В Сокільському ліцеї ім. С.М. Кротіка, день пройшов під девізом «Безпечне та здорове робоче середовище – основний принцип та право на роботі». Для учнів були проведені загальношкільні заходи: демонстрації, презентації, бесіди на тему: «Право на роботі», загадки «Яка професія?» та гра «Безпечне робоче середовище».

У Слобідо-Рихтівському ліцеї відповідно плану заходів у класах відбулися такі заходи: виховна година «Надзвичайні ситуації в навчальному закладі», цикл бесід з працівниками школи «Безпечна праця – право кожної людини», уроки з основ здоров’я на тему «Охорона праці – запорука життя», вікторина для учнів «Правила безпечної поведінки», конкурс малюнків «Твоя безпека – це твоя уважність».

В Завалецькій гімназії було проведено бесіди на тему «Правила безпеки знай – в біду не потрапляй!» для учнів 1-4 класів та «Гідна робота – це безпечна робота» для учнів 5-9 класів.

В Рудській гімназії під час бесід ознайомили учнів з основними поняттями з питань охорони праці, видами небезпеки, які можуть трапитись під час навчального процесу, акцентували увагу на небезпечні предмети під час військових дій.