skip to Main Content

Урочисте відкриття фінальних змагань XVIII літньої Універсіади України з волейболу (чоловіки) у м. Хмельницькому

Хмельниччина вітає учасників та гостів на Подільській землі! Сьогодні розпочинаються фінальні змагання з волейболу серед жіночих команд за програмою XVIII літньої Універсіади України з волейболу (чоловіки).

      Вже 448 день Україна живе в умовах найжорстокішої війни. Для нашої країни вона стала народною війною за Незалежність і Суверенітет, за права і свободу, за рідну мову. Так важливо продовжувати боротьбу, активний розвиток і життя України. І це можливо сьогодні тільки завдяки Захисникам України. Тож славимо Україну та дякуємо ЗЗСУ за можливість проводити спортивні мирні заходи. Перемоги нам, миру та процвітання!!!

       У виконанні українського ансамблю пісні та танцю «Козаки Поділля» виконана пісня  акапельно «Червона калина».

        З метою вшанування світлої пам’яті, громадянської відваги і самовідданості, сили духу, стійкості та героїчного подвигу воїнів, полеглих під час виконання бойових завдань із захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України, мирних громадян, які загинули унаслідок збройної агресії російської федерації проти України, оголошена хвилина мовчання …

      У фінальних змаганнях з волейболу (жінки), які проводитимуться з 17 по 21 травня 2023 року у м. Хмельницькому беруть участь команди із 7 регіонів України: Чернігівської, Тернопільської, Рівненської, Чернівецької, Черкаської областей та м. Київ.

      Рівняння на державний прапор України. Прозвучав гімн України у  виконанні українського ансамблю пісні та танцю «Козаки Поділля» м. Хмельницького.

       Учасників змагань прийшли привітати:

  • Оксана Любомирівна АНДРЕЙЧИК – Заступник начальника Хмельницької обласної військової адміністрації;
  • Сергій Васильович СНІЦЕР – начальник Хмельницького обласного відділення (філії) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України;
  • Сергій Анатолійович МАТЮХ – ректор Хмельницького національного університету;
  • Микола Єгорович СКИБА – голова Вченої ради Хмельницького національного університету;
  • Наталія Павлівна ТОМУСЯК – начальник управління фізичної культури, молоді та спорту Хмельницької обласної державної адміністрації;
  • Віталій Петрович  ОГОН – голова відділення Національного олімпійського комітету України в Хмельницькій області;
  • Віктор Володимирович ФЛЕНТІН – заступник голови Національного олімпійського комітету України в Хмельницькій області;
  • Валерій Анатолійович КОРБУТ – генеральний директор ТДВ «Хмельницькзалізобетон»;
  • Василь Сергійович ГОЛОВАТЮК – начальник управління молоді та спорту Хмельницької міської ради;
  • Андрій Олександрович ДЯЧУК – голова комісії студентського спорту Федерації волейболу України;
  • Ольга Василівна ФУРМАН – голова громадської організації «Федерація волейболу в Хмельницькій області», технічний делегат Федерації волейболу України.