skip to Main Content

Студенти відокремленого структурного підрозділу «Хмельницького політехнічного фахового коледжу Національного університету «Львівська політехніка» представляли Хмельницьку область у Спортивних іграх України серед студентів закладів фахової передвищої освіти з волейболу (юнаки)

    З метою широкого залучення студентів закладів фахової передвищої освіти до систематичних занять фізичною культурою і спортом, підвищення їх рухової активності, розвитку і популяризації видів спорту, підвищення рівня спортивної майстерності, визначення найсильніших команд і спортсменів протягом  квітня – червня 2023 року у м. Рівне проводяться Спортивні ігри України серед студентів закладів фахової передвищої освіти 2022-2023 н.р. з видів спорту.

      З 19 по 22 травня 2023 року у м. Рівне проводилися Спортивні ігри України серед студентів закладів фахової передвищої освіти з волейболу (юнаки).

     Хмельницьку область у фінальних змаганнях з волейболу серед юнацьких команд представляла команда у складі 12 студентів та 1 викладача Олександра ПАХОЛЮКА ВСП «Хмельницького політехнічного фахового коледжу Національного університету «Львівська політехніка» (директор – Вадим ОВЧАРУК). За підсумками змагань – команда Хмельницької області зайняла почесне 7 місце.