skip to Main Content

«Олімпійський день» стартував у навчальних закладах профтехосвіти Хмельниччини

      Спортивне  свято, присвячене Дню заснування Міжнародного олімпійського комітету, завітало до «Хмельницького центру професійно-технічної освіти сфери послуг».

     Оздоровчий пробіг «Марафон Єднання», показові виступи з різних видів спорту, турнір з міні футболу та святкові активності пройшли під гаслом «Україна в колі друзів. Рухаємося разом до ПЕРЕМОГИ заради МИРУ!». 

      Понад 50 першокурсників успішно подолали  кросову бігову дистанцію довжиною в 1,8 км  біля водойми в мікрорайоні «Озерна». Згодом до різноманітних спортивних проєктів, олімпійської руханки, перетягування канату та  спортивної вікторини на території навчального закладу долучилися учні інших курсів.

     Олімпійський день зібрав всіх небайдужих навчального закладу до здорового способу життя та став яскравим прикладом єднання, порозуміння та спільних зусиль заради покращення здоров’я, сприяння розвитку корисних звичок, стимулювання до фізичних активностей та Олімпійського руху.

     По завершенню свята разом з зарядом позитиву та яскравих вражень, учасники отримали  сертифікати і олімпійську сувенірну продукцію від відділення Національного олімпійського комітету в Хмельницькій області.

        За інформацією заступника голови осередку НОК України в Хмельницькій області Віктора Флентіна.