skip to Main Content

День працівника фізичної культури та спорту в ФОСК “Спорт-Лідер” смт. Дунаївці

Кожну другу суботу вересня традиційно вже на протязі чотирьох років систематично проходить свято, приурочене Дню працівника фізичної культури і спорту.

І в цьому році, не дивлячись на пандемію COVID-19, притримуючись норм, які рекомендує МОЗ, по спрощеному регламенту ФОСК “Спорт-Лідер” провів цей захід.

О 10:00 відбулось відкриття змагань. Кращі спортсмени клубу підняли державний прапор. Хвилиною мовчання вшанували пам’ять колишнього тренера та вчителя, колеги, просто порядної людини – Івашкова Бориса Степановича.

В цей день привітали і ювіляра Дмітрієва Петра Олександровича, якому виповнилося 65 років. На всіх спортивних майданчиках селищного стадіону пройшли цікаві змагання за участю спортсменів спортивного клубу, після чого майже всіх учасників було відмічено подякою за активну участь в розвитку фізичної культури та спорту в селищі, а кращі з кращих нагороджені спортивними сувенірами. З привітаннями до фізкультурників завітав селищний голова Камінський Антон Петрович, який відзначив вчителів фізичного виховання та тренерів, а юних спортсменів почастував солодким обідом.

В другій половині дня з’їхалися футбольні команди, які приймали участь у відкритому чемпіонаті ОТГ в сезоні 2020 року.

Беззаперечним чемпіоном ОТГ стала команда “Cтудениця” села Томашівка, яка показала приклад для  учасників цього чемпіонату, що можна зі своїми хлопцями добитися гарного спортивного результату. Команду-переможницю ногороджено кубком, медалями за І місце та футбольною формою. Також відмічено кращих гравців та призерів даних змагань .

Адміністрація та тренерський склад ФОСК “Спорт-Лідер” бажає всім здоров’я і ще раз нагадує: “В здоровому тілі , здоровий дух”.

      Пандемія боїться сильного імунітету.

                      Спорт – найкращий лікар!

This Post Has 0 Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.