skip to Main Content

Олімпійські уроки та Олімпійський тиждень в закладах загальної середньої освіти міста Хмельницького

Олімпійський тиждень проходив з 07 по 12 вересня 2020 року в закладах загальної середньої освіти м. Хмельницького (в.о.директора Департаменту освіти і науки Хмельницької міської ради – Віталіна Нагорна, начальник відділу загальної середньої освіти та виховної роботи – Наталія Бакалюк, методист –Едуард Погоржельський).

Учні впродовж тижня змагалися у спритності та витривалості. Розпочалися заходи із урочистих лінійок, на яких було оголошено план проведення заходів, піднято державний прапор.

 Учні освітніх закладів брали участь в змаганнях з футболу, волейболу, баскетболу, гандболу, настільного тенісу, шахів, в спортивних змаганнях «Веселі старти», «Хто швидше». Команди учнів навчальних закладів змагалися на швидкість (біг в мішках), спритність (долання  перешкоди), силу (перетягування канату), кмітливість та винахідливість.

 Учні випробовували свої сили в «Козацьких забавах», естафетах, легкоатлетичних змаганнях, у конкурсах малюнку, стіннівок, фотографій на спортивну та олімпійську тематику, в оформлені книжкових виставок  у шкільних бібліотеках «Легенди олімпійських зірок» та у вікторині для капітанів та вболівальників.

This Post Has 0 Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.