skip to Main Content

21 квітня 2021 року спільно з Хмельницьким обласним інститутом післядипломної педагогічної освіти відбулося в онлайн режимі засідання

21 квітня 2021 року спільно з Хмельницьким обласним інститутом післядипломної педагогічної освіти відбулося в онлайн режимі засідання творчої групи голів методичних об’єднань вчителів фізичної культури, керівників та відповідальних осіб структурних підрозділів з питань освіти об’єднаних територіальних громад за фізичне виховання в закладах загальної середньої освіти. Всього 62 учасника засідання.

Розглядалися  питання:

  • координації роботи вчителів фізкультури під час дистанційного та очного навчання,
  • Рекомендації щодо стратегічного розвитку фізичного виховання та спортивної підготовки серед учнівської молоді на період до 2025 року (наказ Міністерства освіти і науки України від 15.02.2021 р. № 194),
  • Про проведення Всеукраїнського опитування стану фізичної культури в закладах загальної середньої освіти,
  • Про організацію та проведення позакласних, позашкільних фізкультурно-оздоровчих та спортивно-масових заходів в умовах децентралізації.

В роботі засідання приймали участь від Хмельницького обласного відділення (філії) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Тетяна БОЙКО, заступник директора Хмельницького обласного центру фізичного виховання учнівської молоді Анатолій БУРЧАК та методист з фізичного виховання Хмельницького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти  Олег Шнира.