skip to Main Content

«Я обираю теніс»!

15 травня 2021 року в місті Кам’янець-Подільський відбувся перший спортивний фестиваль «Я обираю теніс»! Програма фестивалю була насиченою.

У програмі заходу були представлені показові виступи юних спортсменів та тенісистів, які вже досягнули певних спортивних результатів у своїх вікових групах.

Далі, проходили різноманітні конкурси за участю дітей та гостей фестивалю.

Завершенням цього дійства – парний турнір серед бажаючих позмагатися та показати свій рівень майстерності! І це було незабутньо!

Щиро дякуємо:

вихованцям та їх фантастично позитивним батькам, які допомогли у облаштувння тенісних кортів до свята, за шикарний солодкий стіл та підтримку своїх дітей, зігравши з ними в парі у турнірі.  

Ви неймовірні!!!

Окрема подяка міському голові Михайлу Володимировичу Посітко, за підтримку фестивалю.

Величезна подяка за активне сприяння і допомогу в організації та проведенні фестивалю відділу молоді та спорту Лілі Шкира, директору об’єднання підліткових клубів за місцем проживання Анжелі Єпанішніковій та її педагогам організаторам! Ви найкращі!!!  

Дякую Вам за вашу щирість, чуйність і творчий підхід до роботи! Завдяки вам свято вийшло по-справжньому яскравим та незабутнім»!

Дякуємо Андрію Конюшенко, Ігорю Бойко, Віталію Ліпковському за фінансову підтримку та постійну участь у вирішенні спортивних питань!

Дякуємо, спортивному активісту, Олександру Клаку за підтримку ідеї проведення заходу та активну участь у підготовці та організації свята!

Дякуємо директору стадіону ім. Тонкочєєва В. Хавруняку за підтримку та створення гарних умов для проведення фестивалю!

Сподіваюсь, що фестиваль стане традиційним!!!