skip to Main Content

Радісне свято – Міжнародний День захисту дітей відзнають у Розсошанському навчально-виховному комплексі

       Щороку  Розсошанський навчально-виховний комплекс «Дошкільний навчальний заклад, загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів» Розсошанської сільської ради Хмельницького району Хмельницької області відзначає  радісне свято – Міжнародний День захисту дітей.

         З цієї нагоди у закладі було проведено ряд заходів. Ліцеїсти початкової та середньої ланок змагалися між собою у спортивних естафетах та веселих конкурсах, танцювали і шукали заховані  скарби.

         Старші здобувачі освіти виконували комплексні вправи, грали у волейбол, переглядали цікаві відео із класними керівниками.

          Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення наших мрій і сподівань.

Прагнемо, щоб вони росли здоровими та щасливими, щирими та впевненими у власних силах.

          У дітей не повинно бути нещасливого дитинства, і за це маємо відповідати ми, дорослі. Тому турбота про дітей і захист їхніх прав – один із найголовніших наших обов’язків. Тож закликаємо  усіх зігрівати теплом і любов’ю кожне дитяче серце! І тоді маленькі громадяни виростуть достойними людьми й неодмінно стануть гордістю України!

         На світлинах зображені основні заходи, які проводилися до Дня захисту дітей у  ліцеї цьогоріч.

        Підготовка до свята (нанесення аквагриму ) – майстер-клас від вчителя образотворчого мистецтва   Герасименко В.Л. та керівника гуртка декоративно-прикладного мистецтва Ференчук В.В.

Відкриття свята ліцеїстами 2 та 6 класу під егідою класовода та вчителя музичного мистецтва Івасюк О.З.
Спортивна руханка перед змаганнями

«Веселі старти» між ліцеїстами початкової ланки. Естафети: «Сороконіжка»,«Посади картоплю», «Джерельце», «Равлик», «Жабки», «Півники», «Мальвіна і П’єро” та інші.

Конкурс “Равлики”