skip to Main Content

Олімпійський урок у Шепетівській ТГ

З нагоди відзначення  Олімпійського дня, з метою навчання та виховання учнів на гуманістичних цінностях олімпійського руху, формування у них навичок культури здорового способу життя, а також залучення дітей до активних занять фізичною культурою та спортом в Шепетівському навчально-виховному  комплексі «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – гімназія» був  проведений Олімпійський день.
Місце проведення – Грицівський заклад позашкільної освіти -школа сприяння здоров’ю.
До проведення фізкультурно-оздоровчих заходів були запрошені викладачі Вищого професійного училища № 19, які  провели майстер-клас з виготовлення та розмальовки маски  під гаслом «Вбережи своє здоров’я».
Протягом Олімпійського дня було проведено ряд цікавих заходів, а саме: 
– Ігротерапія «Веселися з нами !»
– Конкурс листівок;
– Гра-Квест;
– Смуга перешкод;
– Рухливі ігри;
– Влучний снайпер;
–  Їзда на лижах;
–  Шукачі кладу;
–  Флешмоб.
Вього у заходах брали участь 70 учнів.
   

Крім того, директор Грицівської «Школи-Здоров’я» Шампаніна Поліна Сергіївна разом зі своїми вихованцями підготували флешмоб, ознайомили з історією села під гаслом «Стежинами рідного краю». Вихованці Грицівської «Школи-Здоров’я»  провели гру – Квест під гаслом «В здоровому тілі – здоровий дух». Учні були задоволені активністю та підготовкою до свята. Захід відбувався у дружній атмосфері і викликало чимало позитивних емоцій. До Олімпійського дня долучились здобувачі освіти Шепетівського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-гімназія». Учениця 7-класу Кобзєва М. продемонструвала свої вміння їздити на скейті та роликах. Сім’я Колеснік (учениця 8-А класу) провела родинний Олімпійський день. Андрощук Д., учениця 7-Б класу показала елементи тренування з карате.