skip to Main Content

День фізичної культури і спорту в Подільському державному аграрно-технічному університеті

Протягом 06-10 вересня 2021року на спортивній базі Подільського державного аграрно-технічного університу проводилися змагання з видів спорту присвячені до Дня фізичної культури і спорту.

07 вересня відбулись змагання з тенісу настільного присвячені до Дня фізичної культури і спорту. У змаганнях прийняло участь 14 студентів. У запеклій боротьбі 1 місце здобув випускник економічного факультету ПДАТУ – Борецький Віталій; 2 місце – студент коледжу ПДАТУ – Бринюк Олександр;

3 місце підприємець – Парагайло Юрій. Головний суддя змагань, викладач кафедри фізичного виховання ПДАТУ – Степанков Сергій Петрович.

08 вересня на стадіоні ПДФТУ проводились змагання з футболу серед команд університету. Взяли участь 4 команди.

1 місце – збірна університету;

2 місце – факультет агротехнологій і природокористування;

3 місце – Агроінженери;

4 місце – Енергетики.

Кращі гравці нагородженні пам’ятними подарунками.

Суддя змагань, викладач кафедри фізичного виховання ПДАТУ – Цимбалістий Вячислав Миколайович.

08 вересня о 15:00 в спортивному залі ПДАТУ відбулась товариська гра з волейболу серед жінок між командою ПДАТУ та Індустріальним коледжем.

09 вересня відбулись змагання з армліфтингу до Дня фізичної культури і спорту (відкрита першість серед студентів ПДАТУ),

1 місце – виборов Шупарський Артур (3к.Агро.);

2 місце – Мартинюк Степан (2к. Агроінжен);

3 місце посів – Талалаєв Дмитро (коледж архітектури та дизайну).

Головний суддя змагань – Хомовський О.І.

09 вересня в спортивній залі головного корпусу ПДАТУ відбувся турнір до Дня фізичної культури та спорту з паркового волейболу серед чоловічих команд. Прийняло участь 6 команд. За результатами змагань команди посіли такі місця:

1 місце – ПДАТУ -2;

 2 місце – ПДАТУ,

 3 місце – «Сатурн».

  Команди нагороджені медалями та солодкими подарунками. Дякуємо ректорату та профспілки. Тренер-викладач Комарова Тетяна.