skip to Main Content

День фізичної культури і спорту в Кам’янець-Подільському фаховому коледжі будівництва, архітектури та дизайну

11 вересня відзначалося свято всiх прихильників здорового способу життя, фізкультурників, спортсменів, ветеранів спорту – День фізичної культури і спорту. За всіх часів саме здорові духом і тілом люди складали опору суспільства, адже спорт не тільки дає здоров’я, він загартовує характер і волю.

До свята Кам’янець-Подільський фаховий коледж будівництва, архітектури та дизайну запросили Скавронського Олександра Павловича, тренера-викладача ДЮСШ № 2 з боксу, доцента кафедри теорії і методики фізичного виховання Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огiєнка, кандидата наук фізичного виховання.

Олександр Павлович наголосив студентам про важливість рухової активності, розповів про зв’язок фізичного розвитку та здоров’я, підкреслив переваги присутності спорту в житті кожної людини, а особливо підлітків. Не менш цікаво було чути про його вихованців та їх досягнення. З захопленням розповідав про свій шлях у спорті, чому саме обрав бокс. Бесіда проходила у теплій та дружній атмосфері.

Завершення зустрічі було не менш цікавим – показовим спарингом вихованців Олександра Павловича.

Також провели масовий легкоатлетичний забіг серед студентів у парку міста.