skip to Main Content

Олімпійський урок, Олімпійський тиждень у фаховому коледжі економіки, права та інформаційних технологій Кам’янець-Подільського податкового інституту

Початок нового 2021/2022 навчального року співпав з проведенням Олімпійського уроку , Олімпійського тижня 2021 року у фаховому коледжі економіки, права та інформаційних технологій Кам’янець-Подільського податкового інституту (директор – Денис САВЧУК).

У межах Олімпійського уроку в коледжі з 09 по 22 вересня 2021 року проведено «День здоров’я», легкоатлетичний забіг, товариські зустрічі з міні-футболу, волейболу та шахів між студентами та викладачами коледжу.
Метою спортивних зустрічей було заохочення студентів до здорового способу життя, залучення до спорту, збереження та зміцнення здоров’я, підвищення фізичної та розумової працездатності, сприяння активній руховій діяльності.
У цей період студенти отримали можливість більше дізнатися про Олімпійський рух, його ідеї, про те, як загартовувати себе.
Розпочався Олімпійський урок з традиційного, для Податкового коледжу, «Дня здоров’я», де студенти мали змогу активно пройти спортивну естафету!
А 15 вересня відбулася товариська зустріч з міні-футболу між збірними командами викладачів та студентів, яка пройшла в дружній та спортивній атмосфері під девізом: «Спорт – здоров’я, спорт – це сила!». Кожна з команд проявила неабияку волю до перемоги! Більш влучною виявилася команда викладачів. Суддівська колегія відзначила кращих гравців турніру. Після матчу, у кожного з гравців залишились гарні враження та надія на міцну спортивну дружбу!

22 вересня у спортзалі міської юнацької спортивної школи відбувся товариський турнір з волейболу. Зі словами привітань до спортсменів звернулася директор коледжу, побажавши командам наснаги, терпіння та перемоги. Кожен турнір – це інтрига як для самих гравців, так і для вболівальників. Отож, аби підтримати бойовий дух волейболістів – викладачі та студенти активно вболівали за свої команди. Запеклим, цікавим та напруженим став фінал, що пройшов на достойному рівні і став для вболівальників справжнім видовищем…
Пройшов турнір з шахів між командами викладачів та студентів. Найкращими «гросмейстерами» стали викладачі, але студенти також гарно за себе поборолися.