skip to Main Content

Нагороди лауреатів спортивного 2020 року пасують хмельничанам!

Ще в травні Асоціація спортивних журналістів України під час яскравої церемонії в Києві нагородила переможців премії «Найкращі спортивні медіа України 2020» та лауреатів з числа найкращих вітчизняних атлетів у різних номінаціях.

Визнана Експертною радою Асоціації спортивних журналістів України Найкращим Атлетом 2020 року хмельничанка Марина Бех-Романчук – віце-чемпіонка світу-2019, чемпіонка Європи-2021 в приміщенні, фіналістка (5 місце) Ігор ХХХІІ Олімпіади в стрибках у довжину та її тренер Вадим Крушинський, котрий переміг в аналогічному опитуванні на звання Найкращого Тренера року, тривалий час перебували в поточному році на змаганнях та зборах за кордоном і не мали змоги своєчасно урочисто отримати нагороди.

Днями, майже через рік після оголошення Десятки найкращих 2020-го, призи АСЖУ – оригінальні статуетки, нарешті потрапили до своїх законних володарів в основному місці тренувань лауреатів у зимовий період – легкоатлетичному манежі Хмельницького обласного центру фізичного виховання учнівської молоді.

І трапилася ця, непересічна для обох, подія напередодні ініційованого заслуженим тренером України Вадимом Крушинським популярного, вже ХІІІ за ліком, міжобласного юнацького легкоатлетичного турніру ”Подільська зима”.

Бажаємо, щоб у 2022 році Марина Бех- Романчук та інші талановиті вихованці Вадима Крушинського зуміли вийти на якісно вищий рівень результатів і порадували своїх багаточисленних прихильників яскравими тріумфами на міжнародних аренах!

За інформацією заступника голови Відділення НОК України у Хмельницькій області Віктора ФЛЕНТІНА