skip to Main Content

Успішні виступи спортсменів Славутської ДЮСШ у фізкультурно-оздоровчих та спортивно-масових заходів

Вихованці Славутської дитячо-юнацької спортивної школи (директор Ірина ЯРЕМЧУК) активно беруть участь у фізкультурно-оздоровчих та спортивно-масових заходах.

Так 10-11 січня 2022 року у м. Ізяслав проводився міжобласний турнір з міні-футболу, пам’яті тренера-викладача Ізяславської ДЮСШ В.Панчошного серед юнаків 2009 р.н. і молодше, де вихованці у складі 13 осіб посіли 4 місце.

12-13 січня 2022 року у м. Нетішин брали участь у Відкритій першості з футзалу серед юнаків 2006 р.н. і молодших – команда Славутської ДЮСШ посіла ІІ місце.

13 січня 2022 року вихованці Славутської ДЮСШ брали участь у Відкритому чемпіонаті області у приміщенні, пам’яті ПГ м.Хмельницбкого Р. Сіліна з легкої атлетикиКатерина ЧЕРНЯК посіла І місце зі спортивної ходьби на дистанції 2 км.

15 січня 2022 року у м. Нетішин проводився турнір з тенісу настільного “Різдвяні канікули” серед дітей 2007 р.н. і молодші. У змаганнях брали участь 12 спортсменів Славутської ДЮСШ, серед призерів змагань: Мар’яна КЕЛЮХ – ІІІ місце, Захар МІТЛА – ІІ місце, Ольга ТУНІЦЬКА – І місце.