skip to Main Content

Успішні виступи спортсменів Кам’янець-Подільського міського клубу олімпійського тхеквондо у чемпіонаті світу серед юніорів у Софії

     З 03 по 07 серпня 2022 року у Софії відбувся чемпіонат світу серед юніорів з тхеквондо ВТФ.

     На цій світовій першості наша збірна виборола три бронзові нагороди! Це дуже потужний виступ, бо наші хлопці та дівчата готувались до цих змагань попре усі негаразди та складнощі, які відбуваються у нашій країні під час війни.   Кам’янець-Подільський міський клуб олімпійського тхеквондо на цих відповідальних змаганнях представляли двоє спортсменів, а саме: Даніїл Майданюк (вихованець Хмельницького обласного центру фізичного виховання учнівської молоді, учень  НВК № 14) та Романенко Марія (вихованка Хмельницької школи вищої спортивної майстерності, учениця НВК № 5). Даніїл у першому двобої гарно розпочав перший раунд та впевнено повів у рахунку, але потім спортсмен з Греції перехопив ініціативу і у третьому раунді все ж таки переміг. Можливо багато говорити чому так сталося але чемпіонат Світу це змагання де збираються кращі спортсмени і навіть програш це крок у перед до майбутньої перемоги!  Романенко Марія у своєму першому двобої достроково перемогла спортсменку з Індії, але вже у другому програла спортсменці з Південної Кореї, яка за підсумками чемпіонату і стала чемпіонкою Світу.

    Вже за два тижні нашу команду очікує подорож до Естонії де відбудеться чемпіонат Європи серед клубів та міжнародний рейтинговий турнір класу G2 Tallinn Open, тому готуємось до нових стартів та нових перемог! Україна вперед!