skip to Main Content

За два дні до завершення Кубку світу серед студентів з єдиноборств – у загальнокомандному заліку збірна команда України посідає Друге місце світу

Livestreams: Samsun 2022 Combat Sports

     За два дні до завершення Кубку світу серед студентів з єдиноборств, який проводиться у м. Самсун (Турецька Республіка) збірна команда України посідає ІІ місце серед 50 країн світу.

     У загальнокомандному заліку маємо 12 золотих, 15 срібних та 14 бронзових медалей.

      Свій внесок у медальний залік збірної команди України внесли студенти-спортсмени Хмельницької області: Владислав Кирилюк (у в\к 64 кг), студент Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка, здобув бронзову медаль у змаганнях з боротьби самбо; Данііл Підлипенець (у в\к 97 кг), студент Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка, здобув срібну медаль у змаганнях з боротьби вільної.

      Ярослав Михалушка, студент Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка, після поєдинків з боксу пройшов у наступне змагальне коло.

Вітаємо чемпіонів, призерів, учасників Кубку світу серед студентів з єдиноборств! Ви гідно представляєте нашу країну на міжнародній арені спорту! Разом до Перемоги!