skip to Main Content

Фізкультурно-оздоровчі заходи в програмі Олімпійського уроку, Олімпійського тижня проводяться в Кам’янець-Подільській дитячо-юнацькій спортивній школі № 2

         Фізкультурно-оздоровчий, спортивний та виховний захід з метою поширення ідей олімпізму, популяризації здорового способу життя проводився в програмі Олімпійського уроку у Кам’янець-Подільській дитячо-юнацькій спортивній школі № 2 (директор – Василь Пасенко). 04 жовтня організовано спортивні змагання та виховну бесіду у відділенні вільної боротьби тренером-викладачем Дмитром Пасенко. 06 жовтня – у відділенні боксу та боротьби дзюдо організовано та проведено спортивні естафети та змагання під гаслом «Олімпієць серед нас»  (тренер-викладач з боксу Володимир Приходько та тренер-викладач боротьби дзюдо Тетяна Полінська). 07 жовтня – Олімпійський урок у відділенні футболу, в рамках проведення Олімпійського тижня в ДЮСШ №2: спортивні естафети з елементами гри у футбол та виховна бесіда на тему «Олімпійський рух в Україні» (старший тренер-викладач з футболу Володимир Пташник).

      В рамках проведення Олімпійського тижня протягом 03-08 жовтня  в ДЮСШ № 2 проведені фізкультурно-оздоровчі, спортивні, виховні заходи у відділенні вільної боротьби, боротьби дзюдо, боксу, кікбоксингу, футболу за участю 110 вихованців.