skip to Main Content

Участь ВСП «Шепетівський фаховий коледж ЗВО «Подільський державний університет» у Спартакіаді Шепетівської міської територіальної громади 2022 року

З 29 листопада по 6 грудня 2022 року в Шепетівській міській територіальній громаді проводилась Спартакіада серед навчальних закладів, присвячена до Дня Збройних Сил України. В Спартакіаді  брали участь вісім навчальних закладів, серед яких і ВСП «Шепетівський фаховий коледж» ЗВО «Подільський державний університет».

Учасники Спартакіади брали участь у п’яти видах програми, а саме: перетягування канату, комплексна силова вправа, плавання, стрільба з пневматичної гвинтівки та теніс настільний.

Від команди ВСП «Шепетівський фаховий коледж ЗВО «Подільський державний університет» приймали участь 21 здобувач освіти. За підсумками Спартакіади наша команда посіла друге загальнокомандне місце. У трьох видах із п’яти здобувачі освіти коледжу посіли призові місця: перетягування канатуІ  місце; комплексна силова вправа ІІ місце; стрільба з пневматичної гвинтівкиІІ місце. У змаганнях з тенісу настільного студентка групи ІДП-31 Ольга Швороб посіла друге місце в особистому заліку.

Команди та учасники в кожному виді програми нагороджені кубками, грамотами, а найкращі спортсмени в окремих видах спорту – медалями від Шепетівського відділу у справах сім’ї, молоді та спорту спільно з ШМЦФЗН «Спорт для всіх».

Вітаємо переможців та призерів змагань! Так тримати! Слава Україні! Слава ЗСУ!