skip to Main Content

Пишаємося Марією Романенко та Даніїлом Майданюком, які завоювали золоті медалі у міжнародному рейтинговому турнірі з тхеквондо ВТ серії G1 «XX Spanish Open 2023»

      З 14 по 16 квітня 2023 року в іспанському місті Бенідорм відбувся міжнародний рейтинговий турнір з тхеквондо ВТ серії G1 «XX Spanish Open 2023», у цьому етапі Кубку Світу брали участь більше ніж 1300 учасників з багатьох країн Світу. Сьогодні змагання відбувались серед юніорів. У цих змаганнях приймали участь, майстри спорту України, члени національної збірної України, вихованці ШВСМ та ХОЦФВУМ: Марія Романенко (учениця ліцею № 5) та Даніїл Майданюк (учень ліцею № 14), які тренуються у Кам’янець-Подільському міському клубі олімпійського тхеквондо СК «ЧАЙКА». Завдяки тому що Даніїл і Марія мають високий світовий рейтинг у своїх вагових категоріях, вони пропускали перше коло змагань, однак для того щоб завоювати омріяне «золото» Даніїлу Майданюку потрібно було вигравати п’ять двобоїв, а Марії Романенко чотири двобої, і вони це завдання виконали на відмінно. Маємо дві золоті нагороди, конче потрібні бали у світовий рейтинг та ще на додачу  два Кубки: один за третє командне місце серед хлопців, та ще один Кубок за третє загально командне місце! Сьогодні зійшлись усі зірки на небі і в таке велике свято Боже допоміг втілити в життя усі задуми! Тяжка праця, життя у дорозі, травми і ще багато різних пригод це ніщо у порівняні з тим через що кожну хвилину вже більше року змушені проходити наші воїни захисники.

Ми щиро вдячні ЗСУ і ТРО за можливість тренуватись та відстоювати честь нашої держави по всьому Світу! Також ми хочемо подякувати за всебічну підтримку та допомогу почесному президенту Кам’янець-Подільськой міської федерації тхеквондо ВТФ та хапкідо Сергію Кротіку! Слова вдячності батькам Даніїла Майданюка та Марії Романенко за чудових дітей!

 Слава Україні!    Слава ЗСУ!