skip to Main Content

В Хмельницькому закладі дошкільної освіти №48 «Червона квіточка» Хмельницької міської ради проводився Тиждень безпеки дитини

З метою удосконалення теоретичних знань та практичних навичок педагогів з формування у дітей ціннісного ставлення до власного здоров’я та життя, з метою поліпшення якості освітньої роботи з питань особистої безпеки та захисту життя в Хмельницькому закладі дошкільної освіти №48 «Червона квіточка» Хмельницької міської ради Хмельницької області (директор Юрчик Наталія Леонідівна, вихователь-методист Ткач Галина Володимирівна) щорічно проводиться Тиждень безпеки дитини як форма систематизації знань дітей про безпечне довкілля. Цього року з 24.04.2023 р. по 28.04.2023 р. з дітьми дошкільного віку були проведені різноманітні заходи: тематичні заняття, екскурсії, розваги, ігри, виставки, вікторини, конкурси тощо.

Також з дітьми середнього дошкільного віку було проведено спортивно-музичну розвагу «Пожежники-рятувальники» (інструктор з фізкультури Чабанюк Лілія Євгенівна, керівник музичний Дороніна Тетяна Макарівна). Діти активно приймали участь у спортивних естафетах, іграх, змаганнях, вдосконалювати фізичні вміння й навички, раділи спільним результатам.