skip to Main Content

Закінчився  третій день зональних змагань з волейболу (чоловіки) за програмою XVIII літньої Універсіади України у м. Хмельницького.

         05 травня 2023 року, у спортивному залі Хмельницького національного університету, за програмою зональних змагань XVIII літньої Універсіади України з волейболу серед чоловічих команд

  •  о 13:00 год. проводився матч між командою міста Київ-1 (збірна команда, сформована із студентів Національного університету біоресурсів і природокористування України, Національного технічного університету України «Київський політехнічний університет імені Ігоря Сікорського» та  Київського національного університету імені Тараса Шевченка) та командою Хмельницької області (сформованою із студентів Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка та Закладу Вищої освіти «Подільський державний університет»).

         За підсумками матчу –  рахунок 0:3.

Вітаємо команду Хмельницької області – переможницю зональних змагань з волейболу (чоловіки) у зоні «Б» , бажаємо перемоги у фінальних змаганнях, які проводитимуться з 10 по 14 травня 2023 року у м. Хмельницькому.