skip to Main Content

У Волочиській ТГ Хмельницької області активно долучилися до участі у Всеукраїнському фізкультурно-оздоровчому заході серед учнів «Рух – це здорово!»

      У закладах загальної середньої освіти Волочиської міської ради (начальник відділу освіти, молоді та спорту – Алла ПЛОТНІКОВА) з нагоди проведення Всеукраїнського фізкультурно-оздоровчого заходу «Рух – це здорово!» на спортивному майданчику Волочиської ДЮСШ проводився турнір з міні-футболу серед учнівських команд Бальковецького, Маначинського, Полянського, Соломнянського, Яхновецького ліцеїв, Тарнорудської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, Клининської, Копачівської, Лозівської, Федірківської, Богданівської, Поповецької гімназій. Всього у турнірі брали участь 105 юнаків.

      У с. Токи на території паркової і лісової зони та у фортеці, з дотриманням необхідних засобів безпеки, проводився туристичний фестиваль серед закладів загальної середньої освіти громади зі скелелазіння та туристичної техніки. У заході брали участь 11 юнаків та 24 дівчат Волочиського НВК, ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1, № 5, Бальковецького та Полянського ліцеїв.