skip to Main Content

Всеукраїнський фізкультурно-оздоровчий захід «Рух-це здорово!» проводився у закладах загальної середньої освіти Гуменецької сільської ради

     з 01 по 08 червня 2023 року у закладах загальної середньої освіти Гуменецької сільської ради (начальник відділу освіти, культури, спорту і туризму – Маріанна ВЕЛИКОХАТЬКО) був проведений Всеукраїнський фізкультурно-оздоровчий захід серед учнів «Рух – це здорово!».

         Здобувачі загальної середньої освіти мали змогу взяти участь у різних рухових активностях, іграх, естафетах, тощо.

          У Думанівській гімназії було проведено загальношкільну руханку та футбольну гру. Окрім цього діти мали змогу проявити себе у метанні малого м’яча на дальність та підтягуванні на високій перекладені, також були проведені цікаві конкурси та естафети.  

         У Колубаївській гімназії діти взяли участь у виконанні технічних елементів з футболу (ведення м’яча, передачі м’яча, удари на влучність та дальність).

         Здобувачі загальної середньої освіти Циківської гімназії після загальної руханки проявляли свої сили у грі бадмінтон, а також виконували різні технічні елементи цієї гри.

         Учні Заліськодругії гімназії до Міжнародного дня захисту дітей в рамках Всеукраїнського фізкультурно-оздоровчого заходу серед учнів «Рух – це здорово!» взяли участь у загальношкільній руханці, естафетах, іграх, конкурсі малюнків.

          Всього у Всеукраїнському фізкультурно-оздоровчому заході серед учнів «Рух – це здорово!» взяли участь близько 150 здобувачів загальної середньої освіти.

     Заохочення дітей і підлітків до щоденної рухової активності — це запорука не лише їхнього фізичного, але і психологічного здоров’я. Фізична активність знижує дратівливість і тривожність, покращує самопочуття, додає впевненості в собі, сприяє соціальній інтеграції дітей у суспільстві.