skip to Main Content

Відзначення Дня фізичної культури і спорту в закладах загальної середньої освіти Славутської міської ради

     В програмі відзначення Дня фізичної культури і спорту у закладах загальної середньої освіти Славутської міської ради (директор КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників – Алла ПОЛІЩУК) за участі 9 ЗЗСО та 1964 учнів проводилися різноманітні фізкультурно-оздоровчі заходи.

    У Славутському ліцеї «Успіх»: змагання з волейболу серед учнів 8-9 класів, перетягування канату, флорбол, естафета «Найпрудкіші».

    У Славутській гімназії № 4: спортивні естафети: «Сильні, спритні, сміливі!», Веселі старти «Разом до перемоги!», переможна руханка, змагання з футболу, з волейболу.    

    У Славутському ліцеї: спортивний флешмоб «Переможна зумба», змагання з волейболу.   

    У Славутській гімназії №3: Веселі старти «Пізнай самого себе»,          «Сильні, сміливі, спритні»,    «Спорт – це здоров’я», виставка малюнків «Моє здоров’я в моїх руках», конкурс кричалок для підтримки спортивних команд.       

    У Славутській гімназії № 6: виховна година «Спорт, творчість, краса», спортивні змагання «Зростаємо сильними, сміливими, спритними», виховна година на тему: «В здоровому тілі – здоровий дух».

    У Славутська гімназія №7: спортивно – розважальна гра «О, спорт! Ти – майбутнє країни!», велозаїзд, фігурне водіння велосипеда, турнір з міні-футболу.

    У Славутській гімназії №1: ранкова руханка «Прокидайтесь соні, школа кличе вас!», спортивні  розваги, тематичні виховні години.         

    У Славутській гімназії № 5: спортивні змагання «Спритні, дужі, небайдужі, кмітливі і грайливі» (2 класи), спортивні змагання «Ігри патріотів» (5 класи), спортивні змагання «Разом до Перемоги»  (6 класи).       

    У Варварівській гімназії: спортивні змагання по класах, рухливі ігри та естафети.