skip to Main Content

У Полонській територіальній громаді проводилися заходи в програмі Всеукраїнського фізкультурно-оздоровчого заходу серед учнів та учениць «Сhallenge Fest»

       З метою залучення молоді до регулярних занять фізичною культурою та спортом, заохочення молоді до занять руховою активністю та формування звички здорового способу життя, популяризації та подальшого розвитку фізичного виховання та спорту серед молоді проводиться Всеукраїнський фізкультурно-оздоровчий захід серед учнів та учениць «Сhallenge Fest».

     До участі у Всеукраїнському заході активно долучилися учні закладів загальної середньої освіти Полонської територіальної громади (начальник відділу освіти, молоді та спорту – Віталій СІТАРСЬКИЙ). Серед проведених заходів: спортивне орієнтування у парку Полонського ЦПТО, флешмоб-руханка «Ми – майбутні чемпіони!» на спортивних майданчиках закладів освіти, активності «Козацький гарт» поблизу історичного місця «Козацька могила», естафетні змагання на спортивних майданчиках «Cool Games», нагородження переможців та призерів шкільних змагань. Всього задіяно – 748 здобувачів освіти.