skip to Main Content

Вітаємо та пишаємося здобутками хмельницьких спортсменів, які продемонстрували високі результати у Чемпіонаті України зі стрільби кульової

     З 05 по 11 лютого 2024 року у м. Львів проводився Чемпіонат України з стрільби кульової серед спортсменів 2003 р.н. та молодших. Серед учасників змагань – спортсмени Хмельницької області, вихованці Хмельницької ОДЮСШ: МСУМК ТАРКАНІЙ Маргарита, МСУ СТЕЦЮК Віталій та КМСУ – СИНИЦЯ Вікторія, БАРАНОВСЬКИЙ Назар, РУДНІЦЬКИЙ Назар, які продемонстрували високі результати: 3 золоті, 7 срібних та 5 бронзових медалей (голова Федерації кульової стрільби Хмельницької області – Петро БАРДЕЦЬКИЙ, заступник голови – Сергій СНІЦЕР).

      Вітаємо та пишаємося спортсменами Хмельниччини та їхнім тренером Крістіною ГІЛЕВИЧ, які представили Хмельницьку область на високому рівні  у всеукраїнських змаганнях.

       Дякуємо Наталії ТОМУСЯК, начальнику управління молоді, фізичної культури і спорту Хмельницької обласної державної адміністрації за престиж нашої області та сприяння розвитку студентського та учнівського спорту.

      Тримаємо спортивний фронт, підтримуємо талановиту молодь!