skip to Main Content

У Хмельницькій політехніці проводилися змагання з волейболу

    

      З 27 по 29 лютого 2024 року у ВСП «Хмельницький політехнічний фаховий коледж Національного університету «Львівська політехніка» (директор – Вадим ОВЧАРУК) проводилися  змагання з волейболу серед здобувачів освіти коледжу. У турнірі взяли участь команди всіх відділень денної форми навчання та команда вже рідного нам Маріупольського будівельного фахового коледжу. При формуванні команд діяла особлива вимога: на майданчику має бути хоча б одна дівчина. Сьогодні, в часи ГЕРОЇВ та ГЕРОЇНЬ це ще раз підкреслює, що хмельницькі політехніки високо  цінують внесок жінок у спільну справу та спільну боротьбу.

       Учасники змагань хвилиною мовчання вшанували пам’ять усіх полеглих в російсько-українській війні…

         Протягом трьох днів команди показували гідну, напружену гру, проявили волю до перемоги та продемонстрували свій юнацький запал, а підтримка вболівальників забезпечила захопливу емоційну атмосферу у залі.

Найвищу майстерність у грі, командний дух та згуртованість проявила команда відділення «Комп’ютерної інженерії». Окрім заслужених нагород, переможці отримали надважливе та почесне завдання: в останній грі зійтися у чесній, безкомпромісній боротьбі з командою викладачів на чолі з директором навчального закладу та довести, що педагоги вміло передали студентам весь свій досвід і свої знання, то ж попри професіоналізм викладацького складу має перемогти молодість!

         І це сталося, що не може не тішити колектив циклової комісії фізичного виховання та Захисту України! «Були б ми поганими вчителями, якби виграли», – кажуть вони.

         2 місце виборола команда відділення програмної інженерії;

         3 місце – команда відділення інженерної механіки;

         4 місце – Маріупольського будівельного фахового коледжу.

Переможців нагородили грамотами і тортами (за 1, 2 і 3 місця).

      Кращими гравцями турніру стали ПАРШЕНКО Владислав, (гр. КІ 223) та ЄМЕЦЬ Юлія, (гр. КІ 223).

Вітаємо всіх учасників змагань, дякуємо організаторам за красиве свято спорту, низький уклін нашим захисникам та захисницям, завдяки яким проведення таких заходів є можливим!