skip to Main Content

Пишаємося студентами-спортсменами Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка та Хмельницького національного університету, які успішно виступили у ХІХ літній Універсіаді України з важкої атлетики

       Вітаємо з успішним виступом студентів-спортсменів Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка (ректор – Сергій КОПИЛОВ, декан факультету фізичної культури – Іван СТАСЮК) та Хмельницького національного університету (ректор – Сергій МАТЮХ, завідувач кафедрою теорії і методики фізичного виховання і спорту – Олександр СОЛТИК) у фінальних змаганнях з важкої атлетики у програмі ХІХ літньої Універсіади, які проводилися з 16 по 19 березня 2024 року у м. Луцьк.

      За підсумками фінальних змагань з важкої атлетики команда Хмельницької області, сформована із студентів Хмельницького національного університету та Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка посіла 5 місце.

       Камянець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка, серед закладів вищої освіти 2 категорії, зайняв Друге місце (246 очок).

      Хмельницький національний університет, серед закладів вищої освіти 4 категорії, зайняв Третє місце (296 очок).

      Висловлюємо величезну подяку за плідну співпрацю, підтримку, за бойовий дух, високу майстерність та патріотизм.

      Бажаємо Вам Перемоги, миру, міцного здоров’я, благополуччя!