skip to Main Content

Вітаємо Михайла Кохана, срібного призера етапу Діамантової ліги у метанні молота

       Здобувач другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 017 Фізична культура і спорт Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка, метальник молота Михайло Кохан став срібним призером етапу Діамантової ліги у метанні молота з результатом 79.85 метра. Для Михайла ці змагання стали першими після Олімпійських ігор-2024.

       Нещодавно Михайло Кохан здобув бронзову медаль у метанні молота з результатом 79,39 на Олімпіаді-2024. «Дякувати Богу за цю медаль. Відчуваю, що спокійно міг взяти срібло, але вдячний за те, що є. Я дуже радий розділити свою радість з дівчатами — Іриною та Ярославою. Ми горді принести ці медалі Україні. Я дуже вдячний всім, хто підтримував та вірив в мене. Я був дуже гордий, коли пробіг стадіоном із прапором України», – поділився спортсмен враженнями після здобуття нагороди пресслужбі НОК України.

       Президент України Володимир Зеленський привітав переможців і призерів Олімпійських ігор та їхніх тренерів із Днем Незалежності та відзначив їх державними нагородами. Михайло отримав орден «За заслуги» ІІІ ступеня.

       Щиро вітаємо українського легкоатлета з успішним результатом і бажаємо нових спортивних перемог!