skip to Main Content

У закладах загальної середньої освіти Гуменецької сільської об’єднаної територіальної громади проводилися заходи присвячені 30-річчю створення Національного олімпійського комітету

В закладах загальної середньої освіти Гуменецької сільської об’єднаної територіальної громади дитячо-юнацькою спортивною школою «Лідер» (директор Дорож Олександр Вікторович) з дотриманням карантинних норм та вимог були проведені спортивно-масові заходи присвячені 30-річчю створення Національного олімпійського комітету.

Так 16 грудня 2020 року були проведені заходи у Гуменецькому ліцеї (директор Пазюк Л.О.) та Нігинській ЗОШ І-ІІІ ступенів (директор Помазан Г.Є.), 17 грудня у Сахкамінській ЗОШ І-ІІ стпенів (директор Сосула В.С.).

             Спортивно-масові заходи включали в себе бесіди з спортсменами та тренерами, вікторини та відкриті навчально-тренувальні заняття.

             По закінченні заходів усі учасники були нагородженні олімпійською атрибутикою та символікою.

             ДЮСШ «Лідер» та й уся Гуменецька сільська об’єднана територіальна громада активно співпрацюють з відділенням Національного олімпійського комітету у Хмельницькій області та вітають з 30-річчям з дня заснування.

Успіхів та перемог олімпійській родині!

This Post Has 0 Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.