skip to Main Content

ЗЗСО Дунаєвецької міської ОТГ приєдналися до святкування «30 років НОК України!»

22  грудня 2020 року Олімпійська родина нашої держави відзначала 30-річчя створення Національного олімпійського комітету України.        

 

Теперішні реалії в умовах карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої распіраторної  хвороби СOVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV  не дають можливість проведення масових (культурних, спортивних, розважальних, соціальних) заходів на рівні області.

ЗЗСО Дунаєвецької міської ОТГтакож  приєдналися до святкування «30 років НОК України!» з дотриманням санітарно-протиепідемічних заходів у форматі проведення фізкультурно-оздоровчих та виховних заходів.

Так, у Січинецькій гімназії,  Нестеровецькій ЗОШ І- ІІІ ст. були проведені такі активності: конкурс дитячих малюнків «Спорт – це круто», вікторину «Олімпійські ігри», години спілкування на олімпійську тематику, змагання з футболу серед 5-9 класів, «Веселі старти» – 2-4 класи, у Дунаєвецькій ЗОШ І-ІІІ ступенів № 2, Миньковецькій ЗОШ ЗОШ І-ІІІ ступенів – виставку олімпійської літератури, конкурс дитячих малюнків «Спорт – це круто, проведено  змагання з олімпійських видів спорту «Бадмінтон»,  «Волейбол» та «Теніс» серед учнів 5-их класів. У Залісцівській гімназії – спортивні змагання серед учнів молодших класів «Юні олімпійці». До відзначення свята долучилися і вихованці Центру розвитку дитини «Пролісок», у середній групі відбулися спортивні розваги «Ми – майбутні олімпійці!».

Проведення заходів було висвітлено на сторінках сайтів та Facebook ЗОШ.

This Post Has 0 Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.