skip to Main Content

У Хмельницькому кооперативному торговельно-економічному інституті проводилися заходи до 30-річчя створення Національного олімпійського комітету України

Спорт та здоровий спосіб життя – це головні запоруки здоров’я нації. Фізичне виховання та заняття спортом посідають чільне місце у освітньому процесі, виховній роботі зі студентською молоддю Хмельницького кооперативного торговельно-економічного інституту та коледжі ХКТЕІ (ректор – Коваль Людмила Миколаївна, керівник фізичного виховання – Торченюк Ольга Володимирівна).

З метою поширення гуманістичних ідей олімпізму, формуванню свідомого ставлення та мотивації до занять фізичною культурою та спортом, популяризації олімпійського руху та здорового способу життя з 14 по 18 грудня 2020 року пройшли заходи до дня відзначення 30-річчя створення Національного олімпійського комітету України.

Тиждень розпочався з флешмобу “Я обираю спорт!” і футзального турніру “Кубок ХКТЕІ”, де студенти продемонстрували жагу до перемоги та досягнули олімпійських вершин.

У фізкультурно-оздоровчому комплексі була створена експозиція “ГІГАБАЙТИ ОЛІМПІЙСЬКОГО РУХУ У ХКТЕІ”, яка включає колекцію нагород спортивних команд ХКТЕІ, світлини значущих подій, а також підбірку цінної літератури, що висвітлює олімпійський рух в Україні та світі, участь викладачів і студентів закладу вищої освіти в олімпійському русі і кожен мав можливість доторкнутись до історії Олімпійських ігор.

Адміністрація, викладачі та студенти Хмельницького кооперативного торговельно-економічного інституту бажають всім тільки перемог – як на спортивних майданчиках, так і за їхніми межами!

This Post Has 0 Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.